IPAD™ SP1 AED - AUTO | Hjertestarter

Buy this
  • fra 14.375,00 kr DKK

IPAD SP1 er Rolls-Roycen inden for hjertestartere.


KORT OM IPAD SP1 AED.
En IPAD SP1 Hjertestarter er brugervenlig og har en unik børneknap. Den taler dansk og guider dig igennem en livredning. Vores IPAD SP1 fortæller dig, hvornår du skal give Hjertelungeredning og afgive stød.


Vil du have den automatiske model, så du ikke behøver at tænke på at trykke på stødknappen, men kun at konsentrere dig om genoplivningen, så er IPAD SP1 AUTO, der er den rette for dig.

KORT OM IPAD SP1 AED – AUTO
Den nye IPAD SP1 AED Automatiske Hjertestarter fra amerikanske CU Medical, er brugervenlig med sin unikke switch-knap og tydelige, danske stemmeguide.


Vores IPAD SP1 - AUTO vil fortælle dig, hvornår du skal udøve HjerteLungeRedning (HLR) og påsætte elektroder. Denne fuldautomatiske hjertestarter vil afgive et elektrostød efter analyse og genkendelse af en stødbar rytme. Der afgives automatisk stød, hvis det er nødvendigt. Du advares mod berøring af patienten før stødafgivelse.


FIRSTaid-REDliv tilbyder dig Rolls-Roycen inden for hjertestartere, med en lang fabriksgaranti på 5 år. IPAD SP1 er anbefalet som hjertestarter af British Heart Foundation, Trygfonden og Sundhedsstyrelsen.


Køber du en AED hos FIRSTaid-REDliv, følger der naturligvis et kursus med i brugen af maskinen. Kurset vare ca. 1½ - maks. 2 timer.

LEVERES KLAR TIL BRUG
Dimensioner: B26 x L25,6 x H6,95 cm.
Vægt: 2,4 kg. (inkl. batterienhed og elektroder)


INDHOLD I FORSENDELSE
1 stk. IPAD SP1 - AUTO Hjertestarter
1 stk. IPAD SP1 - Bæretaske med rem
1 stk. IPAD SP1 - Batteripakke
1 stk. IPAD SP1 - Multielektroder


Leveres klar til brug inkl. dansk manual, EKG-udlæsning og 5 års garanti
Dimensioner: B26 x L25,6 x H6,95 cm.
Vægt: 2,4 kg. (inkl. batteri og elektroder)